esittelyssä

M/AM CLOTHING COMPANY®

Miia Mattila on brändin luoja ja suunnittelija. Löydä bränditarina ja henkilöhaastattelu alla.

M/AM CLOTHING COMPANY®

M/AM-muoti syntyi meren äärellä Suomessa. Arktinen valo viivähti Kalifornian auringon alla ja poimi sieltä mukaansa loistavat värit ja kansainvälisen tyylin. Syntyi brändi, joka sykkii kahden kulttuurin täydellistä symbioosia - syvällisyyttä ja kauneutta.

M/AM-muodin arvot ovat lähellä luontoa. Kaikki materiaalit ovat aitoja luonnontuotteita: villaa, silkkiä ja pellavaa. MIAM-vaatteet myös tuotetaan lähellä, Suomessa, Virossa ja Latviassa. Kun laadukkaat materiaalit yhdistyvät eleganttiin muotoiluun, funktionaalinen muotokieli henkii raikasta itsevarmuutta.

Kestävyys on päämäärämme niin muodissa kuin kaikissa muissakin elämämme tärkeissä asioissa. Vaate ei ole kertakäyttötuote. Sen pitää kestää koko elämän. Siksi tyylimme on ajaton.

Se nojaa väkeviin väreihin, mustaan, punaiseen ja valkoiseen. Se loistaa vahvaa energiaa, jossa on säväys sporttisuutta. Jokainen yksityiskohta taskusta nappeihin henkii hienostuneisuutta.

M/AM-vaate on klassikko jo syntyessään. Se on tarkoitettu naiselle, joka kaipaa kansainvälistä tyylikkyyttä ja haluaa olla sekä huolettomasti tiptop että sensuellisti syvällinen. Hän on nainen, joka on löytänyt sisäisen voimansa ja hengittää tätä aikaa, mutta katsoo jo tulevaisuuteen.

M/AMin vaatefilosofia kutsuu tarkastelemaan maailmaa uudesta näkökulmasta: esteettisestä ja eettisestä. Syvällinen kauneus koskettaa kaikkina aikoina kaikkia ihmisiä.    

MIAM -MUOTI SYNTYI VALOSTA

Lue Lisää